Οδοντικά εμφυτεύματα

Άμεση λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση!


Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μεταλλικά ομοιώματα ρίζας δοντιού που χρησιμοποιούνται για την αντικατάσταση δοντιών που έχουν χαθεί. Το υλικό κατασκευής τους είναι τιτάνιο μέταλλο πλήρως βιοσυμβατό, χωρίς να προκαλεί καμία αντίδραση ξένου σώματος στον οργανισμό. Τα εμφυτεύματα πρέπει να εναρμονίζονται απόλυτα με το σταματογναθικό σύστημα του ασθενή και να αποτελούν ένα τμήμα του οδοντικού φραγμού που θα λειτουργεί σε άριστη αρμονία και συνεργασία με τα υπόλοιπα φυσικά δόντια, ούλα, μυς, αρθρώσεις κ.λπ.

Οι γνώσεις και τα προσόντα του οδοντιάτρου είναι σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία των οδοντικών εμφυτευμάτων -λειτουργικά και αισθητικά- και για να έχει η χειρουργική τεχνική της τοποθέτησής τους το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γενικότερα, τα ποσοστά επιτυχίας των εμφυτευμάτων είναι πάρα πολύ υψηλά. Τα σύγχρονα εμφυτεύματα, η εξειδίκευση στη χειρουργική και προσθετική εμφυτευματολογία και η συνεχής ενημέρωση πάνω στα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και υλικά είναι η εγγύηση που μπορεί να προσφέρει ο ειδικός χειρουργός εμφυτευματολόγος και προσθετολόγος στους ασθενείς του.

Ο χειρουργός οδοντίατρος Κόγιας Δημήτριος εξειδικεύεται στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων, στο Οδοντιατρικό του κέντρο, στους Αμπελοκήπους στην Αθήνα. Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν, σίγουρα, την κατάλληλη θεραπεία για άτομα που έχουν χάσει ένα ή και περισσότερα δόντια. Η αξία τους είναι αδιαμφισβήτητη και αποτελούν τη μακροβιότερη οδοντιατρική λύση/θεραπεία. Αποκτήστε μια άριστη αίσθηση στο στόμα σας, σαν να έχετε… πάλι τα φυσικά σας δόντια!